Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Büyükekşi Samsunspor için geliyor

Samsunspor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın davetlisi olarak 7 Mayıs pazar günü Samsun'da olacak. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın davetlisi olarak 7 Mayıs pazar günü Samsun'da olacak. Kırmızı beyazlı ekibin kupa töreninde yerini alacak olan TFF Başkanı Büyükekşi, "Üni - Sam 10. Yıl Gala" programına katılacak. 11 yıl sonra yeniden Süper Lig'e şampiyon olarak geri dönen Samsunspor'da şimdilerde kupa heyecanı yaşanıyor.  Rekorlar kırarak o eski özlenen günlere dönen kırmızı beyazlılar, pazar günü gerçekleşecek şampiyonluk kutlamasına da en iyi şekilde hazırlanıyor.

SÜRPRİZ KONUKLAR 

Amerika Birleşik Devletleri'nden iş gezisinden dönen Başkan Yüksel Yıldırım, pazar günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte önce "Üni-Sam 10. Yıl Gala" programına katılacak. İkili saha sonra Mustafa Kemal Erkanat Batıpark Spor Tesisleri ve Nuri Asan'ı gezecek. 19 Mayıs Stadyumu'na geçecek olan Başkan Yıldırım ve Büyükekşi, kupa töreninde yerlerini alacak. Ayrıca, Samsunspor'un davetlisi olarak pazar günü statta sürpriz konuklarında olacağı açıklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.