Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başarılı savunmacı A.Gücü ile yollarını resmen ayırdı... Yusuf Abdioğlu Samsun'a  geliyor

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin kadrosuna katmakta kararlı olduğu Yusuf Abdioğlu'nda mutlu sona çok yakın. Ankaragücü ile yollarını ayıran başarılı savunmacı Samsun'a doğru yola çıktı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda kadrosuna katmakta ısrar ettiği başarılı stoper Yusuf Abdioğlu, Samsun'a doğru yola çıktı. Ankaragücü ile yollarını resmen ayıran tecrübeli savunmacının en geç yarın Samsun'da olacağı ve burada yöneticilerle özel bir görüşme yapacağı iddia edildi. Geçtiğimiz hafta Hatay'da dünya evine giren ve hayatını Gizem Gündüz ile birleştiren Yusuf Abdioğlu'nun yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giymesi bekleniyor. 

A.GÜCÜ 11 İSİMLE YOLLARINI AYIRDI 

Kırmızı beyazlı taraftarlarında kadroda görmeyi çok istediği Yusuf Abdioğlu ile ilgili yaşanacak gelişmeler büyük merak konusu. Bu arada Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Ankaragücü, yeni sezon planlamaları kapsamında 11 futbolcusu ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Yusuf Abdioğlu'nun da içinde yer aldığı 11 kişilik isim listesinde şu oyuncular yer alıyor; Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Mehmet Murat Uçar, Akın Alkan, İshak Çakmak, Hasan Hüseyin Acar, Kwabena Owusu, Tiago Pinto, Aatif Chahechouhe, Gerando ve Cem Ekici. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.