Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Barış formaya çok yakın

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli stoperi Barış Başdaş, formaya çok yakın. Takıma geç katılan ve özel programlar eşliğinde kısa sürede istenilen form düzeyine ulaşan Barış'ın antrenmanlardaki neşeli görüntüsü ise camiada yüzleri güldürüyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un tecrübeli stoperi Barış Başdaş, formaya çok yakın. Takıma geç katılan ve özel programlar eşliğinde kısa sürede istenilen form düzeyine ulaşan Barış'ın antrenmanlardaki neşeli görüntüsü ise camiada yüzleri güldürüyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından forma bekleyen tecrübeli stoperin en kısa sürede ilk onbirde ki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor. 

FORM TUTUYOR 

Takım içinde güzel bir hava yakaladıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin stoperi Barış, "Sezona güzel bir galibiyet alarak başladık. Bunun devamını yarın akşam deplasmanda oynayacağımız Kocaelispor deplasmanında da devam ettirmeyi planlıyoruz. Bunun için takım halinde iyi çalışıyoruz. Biezlere güvenen taraftarlarımız başta olmak üzere tüm Samsun halkına bu maçta galibiyeti hediye etmek istiyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.