Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bahattin Köse Bayrampaşa maçında oynayacak mı?

Samsunspor

Arka adalesindeki yırtık nedeniyle muhtemelen iki hafta takımdan ayrı kalacak olan kırmızı beyazlı oyuncunun, Bayrampaşa maçına yetiştirilmesi için kulüp sağlık ekibi adeta seferberlik ilan etti.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un golcüsü Bahattin Köse'nin sakatlığı camiada moralleri bozdu. Arka adalesindeki yırtık nedeniyle muhtemelen iki hafta takımdan ayrı kalacak olan kırmızı beyazlı oyuncunun, Bayrampaşa maçına yetiştirilmesi için kulüp sağlık ekibi adeta seferberlik ilan etti. Tedavisine başlanan golcü futbolcunun, Çarşamba günü çekilecek MR sonucuna göre durumu netlik kazanacak. Hızlandırılmış tedavi programı uygulanan başarılı forveti, en kısa sürede sahalara döndürmek için büyük bir mücadele veriliyor. 

NURİ VE İSHAK'IN DA MR LARI ÇEKİLECEK

Normal adale sakatlanmalarında 10 günlük bir tedavi programının uygulandığı ancak Bahattin Köse'nin Çarşamba günü çekilecek MR sonucuna göre daha erken bir zamanda takıma katılması sağlanması hedefleniyor. MR sonucu istenildiği gibi çıkmazsa kırmızı beyazlı oyuncu, büyük ihtimal iki hafta sonra oynanacak Niğde maçında sahada olacak. Öte yandan İshak Doğan ve Nuri Terliksiz'in de hafif sakatlıklarının olduğu ve bu iki isimin net durumlarının yine MR'ları çekildikten sonra netlik kazanacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.