Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal: Takımımıza inancımız tam 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Adana Demirspor karşısında hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak. Bizim takımımıza olan inancımız tam. Her gün oyuncularla konuşuyoruz ve motivasyonlarının üst boyutta olduğunu görüyoruz" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Adana Demirspor karşısında galibiyetin dışında bir sonucu düşünmediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Bizim için Cumartesi günü oynayacağımız Adana Demirspor en önemli sınavlardan bir tanesi. Elbette kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Neredeyse 24 saat takımla beraberiz'' diye konuştu. 

ZOR BİR MAÇ OLACAK 

Adana Demirspor karşılaşması hazırlıkların başladığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, ''Zor bir sınav daha bizi bekliyor. Hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak. Bizim takımımıza olan inancımız tam. Her gün oyuncularla konuşuyoruz ve motivasyonlarının üst boyutta olduğunu görüyoruz. Cumartesi akşamı insallah hedefe giden yolda güzel bir akşam geçireceğiz'' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.