Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal: Her maç bir final 

Samsunspor

Aztopal, "Bizim için, Samsun şehri için, Samsun halkı için çok önemli bir maçlar oynuyoruz. Herkes de bunun bilincinde, matematiksel olarak hesap yapmaya gerek yok. Gerisi kalmadı zaten ama biz öncelikle kendi işimizi yapacağız ve bizi hedefe götürecek puana ulaşacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Tuzlaspor galibiyetinin takım içinde pozitif bir hava oluşturduğuna işaret etti. Aztopal, "Bizim için, Samsun şehri için, Samsun halkı için çok önemli bir maçlar oynuyoruz. Herkes de bunun bilincinde, matematiksel olarak hesap yapmaya gerek yok. Gerisi kalmadı zaten ama biz öncelikle kendi işimizi yapacağız ve bizi hedefe götürecek puana ulaşacağız" dedi. 

GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ

Aztopal, "Oyuncularımızın fiziksel ve mental olarak nasıl iyi hazırlandığını maçın ilk yarısında gördük. İlk yarı yakaladığımız ve kaçırdığımız goller vardı. Belki bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek maçı ilk yarıda bitirmiş olacaktık. Oyuncularımızın üzerinde 4 hafta üst üstte galip gelememe baskısı da vardı. Bu baskıya rağmen oyuncularımız sahada kazanmasını bildi." diye konuştu. Aztopal, ligde son 6 haftaya girdiklerine işaret ederek, "Bundan sonra her maça final havasında çıkacağız. Samsunpor kendi göbeğini kendisi kesecek" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.