Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal: Zorluk Çıkaracak  Oyuncumuz Olmaz

Samsunspor

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, 'Gitmek istemiyorum, 1 sene forma giymeyeceğim ama takımda kalacağım’ diyecek profesyonel yapıda bir oyuncunun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bu bir meslektir” diye konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, takımdan gönderecekleri oyuncularıyla sorun yaşamayacaklarına inandığını söyledi. Aztopal, 'Gitmek istemiyorum, 1 sene forma giymeyeceğim ama takımda kalacağım’ diyecek profesyonel yapıda bir oyuncunun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bu bir meslektir” diye konuştu.

ANLAŞTIĞIMIZ HİÇBİR OYUNCU YOK 

Medyada yer alan isimlerin hiçbiriyle ilgilenmediklerini ifade eden Mustafa Aztopal, “Bu oyuncuların hiçbiriyle ilgilenmiyoruz, ilgilenmeyeceğiz. Birçok isim çıkacak ben çoğuna ‘gerçeği yansıtmıyor’ deme ihtiyacı duymayacağım. Örneğin Adem Büyük ismi çıktı. Adem Büyük benim kişisel ilişkilerim olan bir insan. Benim adımla Adem’in adı yan yana gelip haber oluyorsa rahatsızlık oluşturabilecek bir şey. Öyle bir şey olduğu zaman ben bunun doğru olmadığını söylemek zorundayım" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.