Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal: Yeni transfer yapmak artık çok zor 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, taraftarların yeni transferlerin isimlerini bir an önce duymak için sabırsızlandığını bildiğini ve bunu da saygıyla karşıladıklarını söyledi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, ellerinde bol alternatifli geniş bir liste olduğunu ancak transferi açıklanacak duruma gelen isim olmadığını belirterek sabır istedi. Aztopal, "Elimizde bol alternatifli geniş bir liste var. Teknik direktörünüzün onay verdiği isimlerle tek tek görüşüyorum. Transfer çok bilinmeyenli bir işlem gibi. Futbolcu ile anlaşıyoruz kulübü izin vermiyor. Kulübü ile anlaşıyoruz menejeri başka kulübe pazarlamak istiyor" dedi. 

AVANTAJLARIMIZ VAR 

'Futbolcu, kulübü ve menejeri ile anlaşıyoruz ailesi ikna olmuyor' diyerek sözlerini sürdüren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Yeni transfer yapmak artık çok zor. Buna rağmen büyük mesafeler kat ettik. Bizim Samsun gibi güzel bir şehrin takımı olmamız, ekonomik durumumuzun iyi olması, şampiyon takım olmamız ve güçlü bir taraftarımızın olması avantajımız var. Bunlar bize transferde kolaylık sağlıyor" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.