Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal  transfer için tarih verdi! Boli ve Wolswinkel beklemede 

Samsunspor

Transferde hedeflerinin 31 Ağustos olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Bu ayın sonuna kadar transferi sonlandıracağız. Başkanımız Yüksel Yıldırım ile bu konuda hem fikiriz. Çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Önümüzde hafta içinde kanat ve sol bek transferlerimizin tamamı ile anlaşmayı düşünüyoruz" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Clujlu stoper Kevin Boli ve Hollandalı forvet Ricky Van Wolfswinkel'de hafta sonuna kadar süreleri olduğunu söyledi. Olumlu ya da olumsuz bu iki transferde bir sonuca ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Bizim her bölge için elimizde alternatifli listemiz hazır. Boli ve Ricky Van Wolswinkel'den olumlu dönüş olmadığı anda alternatif oyuncularla temasa geçeceğiz" dedi. 

KANAT VE SOL BEK TRANSFERLER GELİYOR

Transferde hedeflerinin 31 Ağustos olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Bu ayın sonuna kadar transferi sonlandıracağız. Başkanımız Yüksel Yıldırım ile bu konuda hem fikiriz. Çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Önümüzde hafta içinde kanat ve sol bek transferlerimizin tamamı ile anlaşmayı düşünüyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımız içini ferah tutsunlar. Samsunspor ilge en iyi şekilde eksiksiz olarak başlayacaktır" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.