Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal; 5 Yılda Avrupa  hedefimiz devam ediyor 

Samsunspor

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztpal, "5 yılda Avrupa hedefimiz devam ediyor. 5 yılda Samsunspor çok güzel yerde olur. Bundan çok çok daha iyi yerde olacağımızı biliyorum" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "5 yılda Samsunspor çok güzel yerde olur. Bundan çok çok daha iyi yerde olacağımızı biliyorum. Bizim bir transfer komitemiz var. Transferlerde tek başıma karar vermiyorum ama görüşmelerde yüzde 100 bende yer alacağım. Kendimi herhangi bir baskı altında hissetmiyorum" diye konuştu. 

ŞARTLAR OLUŞURSA TRANSFERİ BİTİRİRİZ

Aztopal, "Teknik adamlar için en ideal kadronun kamp döneminde elinde olmasıdır. Mümkün mertebe bununla ilgili de bir çalışma yapacağız. Önemli bir liste var. Bu listelerle ilgili de çalışmalar başladı. Biz o şartların oluştuğu her noktada transferleri bitiririz. Acele etmeyelim derken, hem durgun ve sıkıntılı olan bu piyasada gereksiz finansal tablolarla karşılaşmamak anlamında söyledim" dedi. 

BURADA HEPİMİZ PROFESYONELİZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Yoksa bugün gündemimizde olan oyuncuyla anlaşırsak hemen imza atarız. Biz her oyuncumuzla herhangi bir takımdan teklif gelirse onlarla medeni bir şekilde yolumuzu ayırırız. ‘Gitmek istemiyorum, 1 sene forma giymeyeceğim ama takımda kalacağım’ diyecek profesyonel yapıda bir oyuncunun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bu bir meslektir” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.