Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Antalya kampı yarın sona eriyor

Samsunspor

Milli maç arasını Antalya'da kamp yaparak değerlendiren kırmızı beyazlı ekip, yarın sabah yapılacak antrenmanın ardından İstanbul'a hareket edecek. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Antalya kampı yarın sona erecek. Yaklaşık 12 günden bu yana yoğun ve yorucu bir antrenman temposunda çalışan kırmızı beyazlı ekip, yarın sabah yapacağı son çalışmanın ardından Eyüpspor maçı için İstanbul'a hareket edecek. Basın Sözcüsü Ender Gür,  "Oyuncularımızın fiziksel anlamda gelişmesi ve takımdaşlık duygusunun artması için kamp bizim açımızdan gayet olumluydu. Oyuncularımız teknik direktörümüzün nasıl bir oyun anlayışı istediğini gayet net bir şekilde anlamış oldu. Manisa FK maçında alınan galibiyetle oyuncularımızın öz güveni yerine gelmiş oldu." dedi.

EYÜPSPOR MAÇI ÖNEMLİ

Eyüpspor'un ligde hedefe oynayan bir ekip olduğunu belirten Gür, "Tabii ki çok zor bir karşılaşma olacak, onlar da ligde hedefe oynayan bir takım. Özellikle son haftalarda üst üstte aldığı başarılı sonuçlar dikkat çekicidir. Antalya kampının pozitif etkilerini Eyüpspor maçına yansıtarak sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Manisa FK galibiyeti ve arkasından Eyüpspor'dan alacağımız bir galibiyet bizi seri galibiyete yönlendirebilir. O yüzden çok önemsediğimiz bir maç oynayacağız. Bir seri yakalamamızın Samsunspor'un ligde yeniden iddialı konuma gelmesine büyük yararı olacaktır" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.