Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ankaragücü’nü yener döneriz

Samsunspor

Bu sezon ligde ilk kez Ankaragücü maçında sahaya 11’de çıkacak Gökay İravul, “Çok zorlu bir puan mücadelesi olacak. Samsunspor olarak bu maçı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, son haftalardaki yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gökay İravul’u Pazar akşamı Başkent’te oynanacak kritik Ankaragücü karşılaşmasında ilk 11’de oynatacak. Özellikle Ankara Demirspor karşılaşmasında oyuna girdikten sonra takımın hücum gücünü artıran başarılı futbolcu Gökay, fizik – kondisyon ve mental olarak oynamaya hazır olduğunu söyledi.

ZORLU BİR 90 DAKİKA DAHA

Her takımın yaşayabileceği zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “Pazar akşamı oynayacağımız Ankaragücü maçının önemini biliyoruz. Takım olarak hedefimiz mutlak galibiyet. Hazırlıklarımızı bu yönde tamamladık. Başkentten taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla dönmeyi istiyoruz. Samsunspor bu ligde her zaman zirve yarışında olmuştur bu sezon da böyle olacak” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.