Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altıparmak; Tomane için ne dedi ? 

Samsunspor

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Tomane bizim ve taraftarların beklediği kıvamda mı ? hayır tabiki de değil. Ama bizim istediğimiz seviyeye ulaşacak. Çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor ve biz ondan çok fazla yararlanacağız" diye konuştu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Tomane'den sezon içinde yararlanacaklarını söyledi. Portekizli forvetin yaşadığı ciddi sakatlıktan dolayı şu anda yüzde 100 kapasite ile oynamadığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Altıparmak, "Tomane bizim ve taraftarların beklediği kıvamda mı ? hayır tabiki de değil. Ama bizim istediğimiz seviyeye ulaşacak. Çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor ve biz ondan çok fazla yararlanacağız" diye konuştu.  

KENDİNİ TOPARLAYACAK

Altıparmak, "Portekizli forvet şu anda tam kapasite ile oynayamıyor. Çünkü geçen sene çok ciddi bir sakatlık dönemi geçirdi. Ve bu sakatlıktan kurtulup yeniden top oynamaya başlamak çok zordur. Bu sezon iki tane çok güzel kamp geçirdi. Ancak sakatlığın vermiş olduğu hasarlar nedeniyle çok yükleme yapmadık. Şu anda bizim kadrorumuzun içinde Alen Melunovic gibi bir santrafor aldık. Bu oyuncumuzda sezon öncesi yapmadığı için onu şu ana kadar değerlendiremedik. Forvet bölgesinde önemli isimlere sahibiz. Kim iyi oynarsa ona formayı vereceğiz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.