Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altıparmak'tan taraftara büyük övgü 

Samsunspor

19 Mayıs Stadı'nda oynanan Balıkesirspor karşılaşmasını 6 bin futbolsever izledi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Oyunun her anını bizimle birlikte yaşadılar. Maç 2-1 iken müthiş bir tezahüratla takımı tekrar dirilttiler" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, uzun bir zaman sonra ilk kez dün akşam oynanan Balıkesirspor taraftarıyla buluştu. Karşılaşma öncesi Passolig krizi yaşayan kırmızı-beyazlı taraftarlardan sorunu çözüme kavuşanlar tribünlerdeki yerini aldı. Büyük bir coşkuyla takımlarını destekleyen taraftarlar, hem oynanan futboldan hem de 3 puandan memnun bir şekilde stattan ayrıldı. Karşılaşmayı yaklaşık 6 bin kişi tribünden takip etti.
Stadyuma gelen taraftarlara teşekkür eden teknik direktör Altıparmak şunları söyledi; 

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI 

"Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyunun her anını bizimle birlikte yaşadılar. Maç 2-1 iken müthiş bir tezahüratla takımı tekrar dirilttiler. 3-1’den sonraki istekleri ve arzuları bizim gibilerdi. Onlar da bizi çok özlemişler, bizlerde taraftarlı futbolu özlemişiz. Bugün güzel başladık ve güzel bitti. İstediğimiz bir 3 puan vardı. O 3 puanı aldık. Artık bu maçı unutup, Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayacağız". 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.