Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altıparmak'tan beraberlik çağrısı 

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Başka Samsunspor yok, herkes Samsunspor’un etrafında toplansın’ diyorum. Bu sene Samsunspor’daki en büyük amacımız önce aile ortamını oluşturmak sonra da takım olmak. Birinci amacımız bu. Takım olduğunuz zaman her şeyi daha kolay hallediyorsunuz. Onun için oyuncularıma da aynı mesajı verdim" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, camiaya birlik çağrısı yaptı. 'BU İŞ BİRLİK - BERABERLİK İŞİ' diyerek seslenen tecrübeli teknik adam, “Bu sene Samsunspor’daki en büyük amacımız önce aile ortamını oluşturmak sonra da takım olmak. Birinci amacımız bu. Takım olduğunuz zaman her şeyi daha kolay hallediyorsunuz. Onun için oyuncularıma da aynı mesajı verdim. Tüm Samsun’a da, ‘Başka Samsunspor yok, herkes Sammsunspor’un etrafında toplansın’ diyorum" dedi. 

HEDEFİMİZ SÜPER LİG 

'Herkesin fikrine ve görüşüne saygımız var' diyerek sözlerine devam eden Altıparmak, "Bizim yanımızda olsunlar. Hatalarımız olacak, zor günlerimiz olacak. Bu iş, birlik ve beraberlik işi. İnşallah bütün Samsun olarak kenetleneceğiz ve o çok arzu ettiğimiz Süper Lig’e bu sene çıkacağız. Bugün kulübümüzün 56. yıl dönümü ve nice 56 yıllar dilerim. Bu sene amacımız 56. yılını kutladığımız bu dönemde sezon sonu hedefimiz olan Süper Lig'e çıkmak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.