Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altıparmak; PAİXAO'yu beğeniyorum

Samsunspor

'Bu zamana kadar şu futbolcu da kadromda olsaydı' dediğimiz bir oyuncu oldu mu sorusuna deneyimli teknik adam, Marco Paixao'nun adını verdi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Radyo Harman - Hoşbeş Muhabbetler'de Süreyye Açıkgöz'ün konuğu oldu. Son derece samimi açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Altıparmak, yeni sezon öncesi düşüncelerini paylaştı. Programın sonlarına Süreyye Açıkgöz'ün 'bu zamana kadar şu futbolcu da kadromda olsaydı' dediğimiz bir oyuncu oldu mu sorusuna deneyimli teknik adam, Süper Lig'e yükselen Altay'da son 3 sezonda 1'inci Lig'de 3 kez gol kralı olarak tarihe geçen Marco Paixao'nun adını verdi. 

BİR YERSEK İKİ ATACAĞIZ

Oyun sistemi üzerine de konuşan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Altıparmak, "Biz şampiyon olduğumuz takımlarda da hep burada üzerinde çalıştığımız oyun sistemini kurduk. Ve bunda da başarılı olduk. Geldiğimde de söyledim; bir yersek iki tane atmaya çalışacağız. Önde oynamaya çalışan, baskı yapan, pozisyon üreten bir takım olmaya gayret edeceğiz. Bazen olmayacak maçta kaybedeceğiz ama takım olarak oyun planımız ve sistemimizden asla ödün vermeyeceğiz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.