Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altıparmak;  Nasıl başlarsak öyle gider 

Samsunspor

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Çok önemli haftalara giriyoruz. Ligin başı sonu yok. İyi başlamak çok önemli. Nasıl başlarsanız öyle gider. Bizde iyi başlamak adına her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Samsunspor Haber - Balıkesirspor maçıyla birlikte lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Ligin başlamasına az kaldı. İlk haftası BAY olmakla birlikte 10 günlük süremiz var. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. 2 tane çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. İsmael Diomande ve Berk Taşkın’ın da gelmesiyle transfer çalışmalarımızı kapattık. Bundan sonra oynayacağımız ilk Balıkesirspor maçına kadar tamamen taktik ağırlıklı ve oynayacağımız sistemle alakalı çalışmalar yapacağız" dedi. 

TARAFTARA SESLENDİ

Şuana kadar her şey çok iyi gittiğini ve inşallah bunun semeresini de Balıkesirspor maçıyla başlayan seride almaya başlayacaklarını ifade eden Altıparmak, "Taraftarlarımız nasıl sabırsızsa bizlerde çok sabırsızız. Bu sene iyi olan bir taraf yüzde 50’de olsa taraftarlarımızın yanımızda olması. Bizler için büyük güç olacaklar. Onlar için buradan herkesi kaç kişilik hak varsa bütün Samsun’un bunu kullanması için buradan taraftarlarımıza sesleniyoruz. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Çok önemli haftalara giriyoruz. Ligin başı sonu yok. İyi başlamak çok önemli. Nasıl başlarsanız öyle gider. Bizde iyi başlamak adına her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.