Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altıparmak açıkladı... Esin Hakaj kalıyor mu ? 

Samsunspor

Esin Hakaj’ın lisansı ile ilgili açıklama yapan Mehmet Altıparmak, “Esin Hakaj’ın lisansı çıkmadı. Bizlerle bir alakası yok. Biz çıksın ya da çıkmasın diye bir şey demedik. Şuanda bizim 11 tane yabancımız var. Biz 7 yabancı oyuncuyu burada tutmak zorundayız" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un FK Partizani takımından büyük umutlarla renklerine kattığı Esin Hakaj'ın kiralık veya bonservisiyle beraber gönderilme ihtimalı sosyal medyada uzun süredir yazılıp çizilmeye devam ediyor. Dün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Arnavut savunma oyuncusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

LİSANSIN BİZİMLE ALAKASI YOK

Esin Hakaj’ın lisansı ile ilgili de açıklama yapan Mehmet Altıparmak, “Esin Hakaj’ın lisansı çıkmadı. Bizlerle bir alakası yok. Biz çıksın ya da çıkmasın diye bir şey demedik. Şuanda bizim 11 tane yabancımız var. Biz 7 yabancı oyuncuyu burada tutmak zorundayız. Ayrıca 1997 doğumlu ve üstü olursa bir yabancı oyuncu daha tutma hakkımız var. Şuana kadar herkes bir şeyler yazıyor ve çiziyor. Ama bizim söylemediğimiz hiçbir şeye inanmayın” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.