Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altınordu'ya dikkat 

Samsunspor

BŞB. Erzurumspor galibiyetinin takım üzerinde pozitif bir hava yarattığına işaret eden Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu tablonun İzmir’de Altınordu karşısında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, son haftalarda aldıkları başarılı saha sonuçlarının yanı sıra futbol olarak da grafiklerinin yükseldiğini söyledi. BŞB. Erzurumspor galibeyetinin takım üzerinde pozitif bir hava yarattığına işaret eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu tablonun İzmir’de Altınordu karşısında da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

 
İYİ TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ

Bununla ilgili olarak çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini de sözlerine ekleyen Çakır, “Rakibimiz ligin iyi takımlarından. Özellikle bu dönemde tempolarını artırdılar. Her iki takım içinde çok zor bir maç olacak. Samsunspor olarak önceliğimiz Altınordu’dan yenilmeden dönmek. Olursa galibiyetimiz mükemmel olur. Haddimizi bilerek oynayıp İzmir’den en iyi sonuçlarla ayrılacağız” şeklinde konuştu.

KRİTİK MAÇLAR 

Bir ayda oynayacakları birbirinden zorlu ve ligde ki hedeflerini belirleyecek hayati maçların olduğuna dikkat çeken kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, ”Bu noktada bizim futbolcularımıza güvenimiz sonsuz. Hayati maçlar oynayacağımız bu dönemden en az hasarla ayrılarak puan sıralamasında iyi yerlere gelmek istiyoruz. Taraftarlarımıza her zamankin daha çok ihtiyacımız var” dedi.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.