Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altınordu Süper Lig'e çıkmak istemiyormuş ... Yeter bıktık bu tuzaklardan... 

Samsunspor

Süper Lig'e direkt çıkma şansını masa başı oyunlarıyla kaybeden Yılport Samsunspor'un şimdi de play off yarı finalde karşılaşacağı rakibi Altınordu'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un üzerine oyunlar devam ediyor. Play Off'tan Süper Lig'e yükselmesi şansı rakiplerine göre daha fazla olan kırmızı beyazlı ekibin konsantrasyonunu düşürmek için şimdi de Altınordu Kulübü devreye girdi. İzmir ekibinin Başkanı Mehmet Özkan, Süper Lig'e yükselmek istemediklerini ama bir o kadar da kadere karşı duramayacaklarını söyledi. Çok konuşulacak Başkan Özkan'ın açıklamaları ise şu şekilde; 

NEDEN ŞİMDİ KONUŞTU

"Altınordu Futbol Akademisi'ni 5,5 sene önce kurduk. Her yıl Süper Lig seviyesinde en az 5 oyuncu yetiştirmesi için 3-5 yıla daha ihtiyaç var. A takımımızın Süper Lig'e çıkmasını istemiyorum ama kadere de karşı durmuyorum zaten duramam da". 17 Mayıs Pazartesi günü İzmir'de oynanacak ilk karşılaşma öncesi Altınordu Başkanı Özkan'ın böyle bir açıklamada bulunması manidar bulunurken; Samsunspor taraftarı 'yeter artık' herkes sahada konuşsun diyerek Özkan'a tepki gösterdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.