Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altay maçında forvette kim oynayacak? Sağlam kararını verdi 

Samsunspor

Altay ile oynanacak sezonun ilk hafta maçında forvette Ahmethan  Köse'yi oynatmayı planlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın genç oyuncuyla yakından ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Altay ile oynanacak sezonun ilk hafta maçında forvette Ahmethan  Köse'yi oynatmayı planlıyor. Genç oyuncunun Trabzonspor ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans ortaya koymasıyla teknik ekipten geçer not alan Ahmethan Köse'nin antrenmanlarda ki başarılı görüntüsü camiada yüzlerin gülmesine neden oluyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın özellikle çift kalelerde Ahmethan'ı göz hapsine alması ise dikkatlerden kaçmıyor. 

GOLCÜ TRANSFERİ BİTTİ BİTİYOR 

Bu arada golcü arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlı ekibin bu yönde yoğun bir çalışma temposu içine girdiği ve Altay ile oynanacak karşılaşmanın ardından yeni transferin takıma katılacağı büyük olasılık olarak görülüyor. Zira konuyla ilgili olarak Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın üst düzey bir forvetin 14 Eylül'de oynayacağı şampiyonlar ligi ön eleme maçının ardından Samsun'a geleceği yönünde açıklamaları olmuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.