Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altay karşısındaki performansı memnun etti... KARA BOĞA FORMAYI  KAPTI 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin, Fransız hücum oyuncusu Geatan Laura, Altay karşısındaki başarılı görüntüsüyle taraftardan tam puan aldı. Laura'nın Eyüpspor maçında da ilk on birde yer alması bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da herkes Fransız hücum oyuncusu Geatan Laura'yı konuşuyor. Sezon öncesi hazırlık döneminde çok fazla ön plana çıkmayan Fransız kanat oyuncusu, Altay maçında ki görüntüsüyle herkesi mutlu etti. Hızı ve oyun bilgisiyle kırmızı beyazlı taraftarlardan tam not almaşı başaran Kara boğa Laura'nın hafta sonu oynanacak Eyüpspor maçında da ilk on bir de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

LAURA İDDİALI 

Kırmızı beyazlı ekipte şampiyonluk yaşamak istediğini ve bunun için elinden geleni yapacağını ifade eden Laura, "Samsunspor gibi büyük bir camiada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Eyüpspor'un da güçlü bir oyuncu kadrosu var. Taraftarlarımıza güzel ve temposu yüksek bir futbol izlettirmek istiyoruz. Samsunsporlu taraftarlarımızı Cumartesi akşamı tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.