Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alpay Özalan istifa etti!

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan istifa kararı aldı. Özalan, Başkan Tutu ile görüştükten sonra Samsun'dan ayrılacak.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan istifa etti. Bugün takımla birlikte son antrenmanına çıkan ve daha sonra futbolcular ile vedalaşan Özalan, taraftarın baskısı nedeniyle istifa kararı aldı.


Samsunspor Taraftarlar Birlikteliği bugün bir araya gelerek düzenledikleri basın toplantısının ardından teknik direktör Alpay Özalan ekibi ile bir araya geldi. Ekibi ile aldıkları ortak karar doğrultusunda kesin istifa kararı alan Alpay Özalan'ın, aldıkları kararı bildirmek için Başkan Erkurt Tutu'yu bekledikleri belirtildi. 


Edinilen bilgiye göre Özalan ve ekibi, Başkan Tutu ile görüşmelerinin ardından Samsun'dan ayrılacak. Daha öncede istifa kararı alan ve Başkan ile görüşmelerinin ardından kararından vazgeçen Alpay Özalan'ın bu kez kesin olarak Samsunspor'a veda edeceği belirtildi.
 

TARAFTARIN BASIN TOPLANTISI ETKİLİ OLDU

Samsunspor Taraftarlar Birlikteliği'nin bugün düzenledikleri ortak basın toplantısı, Alpay Özalan'ın istifasında büyük rol oynadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.