Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alpay Hoca Keita'yı da istemedi

Samsunspor

Teknik direktör Alpay Özalan’ın Tshibumbu’dan sonra Fransa İkinci Lig takımlarından Bastia'da forma giyen orta saha oyuncusu Abdoulaye Keita'nın transferine de ‘istemiyorum’ diyerek engel olduğu ortaya çıktı.

Samsunspor Haber - Samsunspor yabancı oyuncu transferi konusunda büyük bir kaos yaşıyor. Tshibumbu'yu Samsun'a kadar davet ettikten sonra bir anda karar değiştirerek transfere onay vermeyen teknik direktör Alpay Özalan'ın Fransa İkinci Lig takımlarından Bastia da forma giyen Malili orta saha oyuncusu Abdoulaye Keita'nın transferine de son dakikada engel olduğu ortaya çıktı. 

İSTANBUL'A GELEN OYUNCUYU GERİ DÖNDÜRDÜ

Yönetimin büyük bir özveriyle Fransa'dan Samsun'a davet ettiği Malili futbolcuyu İstanbul'dan ben Keita'yı istemiyorum diyerek geri döndüren genç teknik adamın ne yapmak istediğine kimse bir anlam veremez oldu. Hatırlanacağı üzeri Eskişehirspor'dan eski öğrencisi Axel Meye'de düşük rakamlarla Samsunspor'a gelmek istemiş ancak teknik direktör Alpay Özalan, tıpkı Tshibumbu ve Keita da olduğu gibi bu oyuncuyu da istememişti. 

ALPAY HOCA TUTARSIZ DAVRANIYOR

Kırmızı beyazlı ekibe imza attığı günlerde gelecekle ilgili umut dolu mesajlarla taraftarları heyecanlandıran teknik direktör Alpay Özalan'nın özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda tutarsız davranmaya devam etmesi camiayı büyük bir tedirginliğe sürüklüyor. İkinci etap hazırlık kampına kadar yerli - yabancı tüm transferlerin yapılacağını ve herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturacağı mesajını veren genç teknik adamın, söyledikleri yaptıklarıyla uyuşmaz oldu. 

Haber: Özgür Kalanbak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.