Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alpay Hoca'dan Tshibumbu transferine veto

Samsunspor

Samsunspor'un, John Tshibumbu Lungeny ile neden imzalayamadığı gün yüzüne çıktı. Transfere teknik direktör Alpay Özalan'ın engel olduğu iddiası gündüme bomba gibi düştü.

Samsunspor Haber - Samsunspor yönetimi, John Tshibumbu Lungeny ile neden imzalayamadığı gün yüzüne çıktı. Transfere teknik direktör Alpay Özalan'ın engel olduğu iddiası gündüme bomba gibi düştü. Yaklaşık 4 günden bu yana kırmızı beyazlı ekibe imza atmak için bekleyen Tshibumbu'yu yeterli olmadığı görüşünü savunan genç teknik adam, yönetime bu oyuncunun alınmaması yönünde rapor sunduğu ifade edildi. 


ÖNCE EVET DEDİ SONRA HAYIR 

Teknik direktör Özalan'ın olumsuz raporuna rağmen yönetim genç teknik adamı, ikna edebilmek için yoğun çaba sarfederken bu arada Kongolu forvet, sağlık kontrollerinden geçti. Oyuncunun kasetlerini de inceleyen genç teknik adamın, dün akşam oynanan Ankaragücü karşılaşması öncesinde transfere onay verdiği öğrenildi. Bunun üzerine menajeriyle beraber protokol tribününde yeni takımının maçını izleyen Tshibumbu, bugün şok bir haber aldı.


SAMSUN'DAN AYRILIYORLAR 

Kongolu forvet imza atmak için saatleri sayarken kırmızı beyazlı ekibin genç teknik direktörü Özalan'ın Tshibumbu transferinden vazgeçtiği açıklandı. Yönetim, hocasının kararını genç oyuncunun menajerine iletti. Bu şok gelişmeyle nereye uğradıklarını şaşıran Tshibumbu ve menajeri Samsun'dan ayrılmak için hazırlıklarına başladı. Eğer son dakika değişikliği olmadığı taktirde Samsunspor, Tshibumbu transferini de sonlandıramamış olacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.