Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alpay Hoca'dan futbolculara mesaj

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, "Bu maçı tek başına ben alırım düşüncesinde hiçbir arkadaşımız benim takımda yer alamaz. Takım oyunu oynayacağız. Yabancı olsun yerli olsun sistemimize uymayan arkadaşlarımız takımda yer alamaz" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, takım çalışmasının önemine değindi. Genç teknik adam, "Bireysel olarak ulaşamayacağımız hedeflere varmanın tek yolu iyi bir takım çalışmasıdır. Buradan yola çıkarak bu maçı tek başına ben alırım düşüncesinde hiçbir arkadaşımız benim ekibimde yer alamaz. Önceliğimiz takım ruhu. Eğer bunu takım içinde oluşturabilirsek çıktığımız yolda hedefimize daha rahat ulaşırız" diye konuştu. 


HERKES SİSTEME UYACAK 


Takım ruhuyla beraber belirledikleri bir oyun sisteminin olduğunu sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Özalan, "Biz takım oyunu oynayacağız. Yabancı olsun yerli olsun sistemimize uymayan arkadaşlarımız takımda yer alamaz. Şu ana kadar tüm oyuncularım istediğimizi harfiyen yerine getiriyorlar. İnşallah sezon boyunca bu durum hep böyle devam eder. Manisaspor karşılaşmasında bir önceki haftaya oranla daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.