Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alman teknik adamın, 4 maçlık karnesi gayet güzel... 4 MAÇ 7 PUAN 

Samsunspor

Trendyol Süper Lig’de ilk 9 maçta galibiyet alamayan Y. Samsunspor, oynadığı son 2 müsabakayı kazanarak alt sıralardan kurtulma adına yarışa dahil oldu.

Samsunspor Haber - Süper Lig'de yeni sezona Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde başlayan Samsunspor, 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 20 takımlı ligin dibine demir atmıştı. Eroğlu ile 5 hafta sonunda karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 6. haftadaki Gaziantep FK ve 7. haftadaki Çaykur Rizespor müsabakalarında takımın başında Yardımcı Antrenör Emre Bayraktar yer alırken, kırmızı-beyazlılar bu 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılarak, 7 hafta sonunda 6 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 1 puanda kaldı.

GİSDOL İYİ GELDİ 

Takımın başına ligin 8. haftasında geçen Alman teknik direktör Markus Gisdol, ilk mücadelesinde sahasında R. Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak ilk puanını kazandı. Ardından MKE Ankaragücü’ne deplasmanda 2-0 yenilen Gisdol’un öğrencileri, ilk galibiyetlerini 10. haftada A. Hatayspor’a son dakikada attığı golle aldı. Samsunspor, yine Gisdol idaresinde Hatayspor karşılaşmasından 4 gün sonra çıktığı erteleme maçı olan İstanbulspor müsabakasında da son dakika golüyle galip gelerek, üst üste ikinci 3 puanını almış oldu. Görevde olduğu 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Markus Gisdol, 1 puanla devraldığı Samsunspor’u 8 puana yükselterek alt sıralardan kurtulma adına önemli mesafe kat etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.