Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alman teknik adam, Hatayspor deplasmanında kime şans verecek? Dimata mı Ercan mı 

Samsunspor

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda değişik alternatifler üzerinde çalışan Alman teknik adamın, Marius Mouandilmadji'nin yokluğunda forvette Ercan Kara ve Dimata arasında seçim yapması bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol, Pazar günü oynanacak Hatayspor deplasmanında forvette kimi oynatacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda değişik alternatifler üzerinde çalışan Alman teknik adamın, Marius Mouandilmadji'nin yokluğunda forvette Ercan Kara ve Dimata arasında seçim yapması bekleniyor. Son oynanan Ankaragücü maçının son bölümlerinde şans bulan Dimata'nın diri ve istekli görüntüsü Gisdol'u ikilemde bıraktı. 

24 OYUNCUYLA ÇALIŞTIK 

Pazar günü oynanacak Hatayspor deplasmanında Ercan Kara'nın mı yoksa Dimata'nın mı forvette oynayacağı maç sabahında belli olması bekleniyor. Her iki oyuncusundan da umutlu olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Gisdol, "Dün ilk defa uzun bir aradan sonra 24 oyuncuyla antrenman yaptık, bu bizi mutlu eden bir durum. Atakaş Hatayspor maçına da en iyi şekilde hazırlandık ve en ideal bir kadro ile sahaya çıkacağız. Umarım en iyi şekilde bu maça hazır olur ve güzel bir sonuç alırız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.