Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alman çalıştırıcı, kadroda hangi oyuncuları tercih edecek... Başakşehir 11'i  merak ediliyor 

Samsunspor

Milli arada Antalya'da yapılan kamp döneminde oyuncularıyla kısa olsa vakit geçirme şansı yakalayan Alman teknik adamın, yarın ki zorlu puan mücalesinde oyuncu tercihleri nasıl olacak ?

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol'u heyecan sardı. Alman teknik adam, yeni takımıyla yarın ilk kez resmi bir maçta görev alacak. Başakşehir karşılaşmasıyla ilk kez Samsun 19 Mayıs Stadı'nda taraftarın huzuruna çıkacak Gisdol'un Başakşehir maçı on biri de bir o kadar merak ediliyor. Milli arada Antalya'da yapılan kamp döneminde oyuncularıyla kısa olsa vakit geçirme şansı yakalayan Alman teknik adamın, yarın ki zorlu puan mücalesinde oyuncu tercihleri nasıl olacak ?

KİMLER FORMA GİYECEK 

Antalya dönüşü dün yerel medya ile buluşan Alman teknik adam, şu ana kadar oynanan 8 maçta da hep farklı kadrolarla sahaya çıkıldığına işaret etmiş ve en yakın zamanda ideal kadronun oluşturulması gerektiğine işaret etmişti. Antalya kampında yaptığı çalışmalarla futbolcularının özelliklerini çözmeye çalışan Alman teknik adamın, Başakşehir on birinde kimlere şans vereceği spor kamuoyu tarafından büyük merak konusu oldu. Bakalım Markus'un 11'inde kimler yer alacak?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.