Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alkışlar Melih'e  

Samsunspor

Soner Gönül'ün yerine Altınordu karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan genç sol bek, savunmadaki görüntüsüyle güven verirken; hücuma olan desteğiyle de taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazandı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın Altınordu karşılaşmasında ilk on birde şans tanıdığı genç oyunculardan Melih Altıkulaç, mücadelesi ile tribünlerin beğenisini kazandı. Soner Gönül'ün yerine Altınordu karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan genç sol bek, savunmadaki görüntüsüyle güven verirken; hücuma olan desteğiyle de taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazandı. Melih Altıkulaç, kazanılan Altınordu maçının ardından tribünlere koşarak galibiyet coşkusuna ortak oldu. 

UMUT VERDİ 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sezon başından bu yana Melih Altıkulaç'a neden şans verilmediğini sorgulamaya başladı. Genç oyuncuların kazanılması görüşünde birleşen Samsunsporlu taraftarlar, Altınordu karşılaşmasında forma giyen diğer genç isimlerinde mücadelesinin gelecek adına umut verici olduğunu söylediler. Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar da, "Oyunun sonunda değiştirecek oyuncu bulamadım. İstatistiklere baktım, biz her alanda öndeydik. Polat ile Melih'i değiştirdik. Arada da Tallo'yu oyuna soktuk. Oyundan çıkaracak oyuncu bulamadık. Oyuncularıma bu güzel mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. 4 tane vazgeçemeyeceğimiz oyuncumuz vardı, Fofana, Hasan, Tomane ve Vukan. Onların yanına oynamayan oyuncuları inşa ettik" dedi. .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.