Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ali ve Soner'e  çılgın transfer teklifi... 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL paket teklifi geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bugün Antalya kampında gerçekleştirdiği online basın toplantısında genç savcunma oyuncuları Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL paket teklifi geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi. Genç futbolcularının gelecekte takımlardına büyük katkı sağlayacaklarına inandığını ifade eden Başkan Yıldırım, "Sağ beke Türk bir oyuncu aldık. Ayrıca Almanya’dan da 1 Türk orta saha oyuncusu aldık. Yani 3-4 yabancı, 3-4 tane de Türk oyuncu olarak transfer dönemini kapatacağız" dedi. 

ZOR BİR DÖNEMDEYİZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Bu çok zor bir dönem. Hayatımda böyle bir transfer sezonu görmedim. Lig başladı transfer açılmadı. Takımlar aldıkları oyuncuları oynatamıyorlar. Bu kötü ortamdan en az zararla çıkmak istiyoruz. 1 çok yönlü ve duran top kullanabilen bir orta saha bakıyoruz. Melunovic ve Boli’yi göndermek istiyoruz. Gerekiyorsa Çinari’yi göndermek istiyoruz. Diomande sezonu kapattı, menajeriyle anlaştık ve bu hafta kontratını donduruyoruz. 4 tane yabancı göndermeye çalışıyoruz. Bunun yerine 3-4 yabancı alacağız" diye konuştu.  

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.