Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

ALİ ÜLGEN GELİYOOOR! Futbol otoritelerinin gözdesi oldu...

Samsunspor

Kadrodan çıkartılan Alaaddin'in yerine ilk 11'de forma şansı bulan 21 yaşındaki Ali Ülgen, oynadığı futbolla göz doldurdu. Rakipleriyle birebir mücadelesinde ve ayağındayken topa olan hakimiyeti ile kırmızı-beyazlı taraftarların sürekli alkışını alan genç oyuncu, Yasin Öztekin'in attığı ilk golde de asist yaptı.

Samsunspor-Balıkesirspor karşılaşmasının esame listesinde ilk 11'de olan sağ bek oyuncusu Alaaddin Okumuş, maç öncesi sahada ısındığı esnada topa vurduktan sonra arka adalesinde ağrı hissetti. Kadrodan çıkartılan Alaaddin'in yerine ilk 11'de forma şansı bulan 21 yaşındaki Ali Ülgen, oynadığı futbolla göz doldurdu. Rakipleriyle birebir mücadelesinde ve ayağındayken topa olan hakimiyeti ile kırmızı-beyazlı taraftarların sürekli alkışını alan genç oyuncu, Yasin Öztekin'in attığı ilk golde de asist yaptı.

MİLLİ TAKIM KAPILARI AÇILIR 

Gol sırasında topun oyundan çıkarken yaptığı koşusuyla dikkat çeken Ali Ülgen, sağ bek oyuncusunun defansif özelliğinin yanı sıra hücuma da nasıl katkı sağladığını göstermiş oldu. Futbol otorilerinin bir anda dikkatini çekmeyi başaran kırmızı beyazlı oyuncunun bu temposunu sürdürmesi durumunda kısa sürede Milli Takımın kapılarının kendisine açılabileceği konuşulmaya başlandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.