Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ahmet Çakar: Samsunspor'u boğdular

Samsunspor

Beyaz Futbol program yorumcusu Ahmet Çakar, VAR zihniyetinin Pendikspor deplasmanında Samsunspor'un iki tane net çalınması gereken penaltısının verilmediğini söyledi.

Samsunspor Haber -  Eski hakem ve Beyaz Futbol program yorumcusu Ahmet Çakar, VAR zihniyetinin Pendikspor deplasmanında Samsunspor'un iki tane net çalınması gereken penaltısının verilmediğini söyledi. Dün akşam yayımlanan programda konuşan Ahmet Çakar maçın hakemi Burak Pakkan ve VAR'da görev yapan Bülent Birincioğlu'nun Samsunspor'u adeta boğduğunu açıkladı. İşte eski futbol hakemi Çakar'ın ağzından kırmızı beyazlı ekibin uğradığı kıyım hakkındaki söyledikleri; 

NEDEN VAR'A ÇAĞIRMADIN ? 

"Eyyy Samsunspor taraftarı ve Samsunspor futbol takımı... Birinci devre bir tane ikinci devre bir tane mutlak iki tane tartışmasız penaltısı verilmedi. Hayatta orta hakemin çalması gereken penaltıyı çalmadığı gerektiği gibi; VAR'da ki hakem Bülent Birincioğlu inceleme için hakem BurakPakkan'ı çağırmadı. Bunlar çok ayıp. İnsanın aklına türlü türlü şüpheler getiriyorlar. Geçen hafta Karagümrük maçında hafif bir dokunuşla penaltı verdiren VAR zihniyeti bugün Samsunspor'u boğdu kardeşim. Bakın bu hata falan değil. Hadi birini vermedin; ikisi de penaltı da yahu niye vermedin."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.