Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

A.Gücü yenilgisi sonrası taraftar tesislere yürüdü

Samsunspor

Samsunspor'un Ankaragücü deplasmanında aldığı 1-0'lık yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Maçtan sonra bir grup Samsunsporlu taraftar, Nuri Asan Tesisleri'ne yürüyerek yönetim ve teknik direktör Alpay Özalan'ı bir kez daha istifaya davet etti. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Ankaragücü deplasmanında aldığı 1-0'lık yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Maçtan sonra alınan ağır mağlubiyet sonrasında bir grup Samsunsporlu taraftar, Nuri Asan Tesisleri'ne yürüdü. 'Yönetim İstifa', 'Alpay Özalan İstifa' sloganlarıyla çiftlik caddesinden tesislere kadar giden kırmızı beyazlı taraftarlar, burada bir süre yönetim ve teknik direktör Özalan'ın aleyhinde tezahüratlarda bulundu. 

İSTİFA EDİN VE GİDİN 

Grup daha sonra tesislerden olaysız bir şekilde ayrıldı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, "Yeter artık. Koskoca bir şehir kandırılıyor. Taraftarlar olarak Samsunspor yönetimini ve teknik direktör Alpay Özalan'ın istifa etmesini istiyoruz. Samsunspor bizimdir. Herkes gidecek biz hep burada olacağız. Teknik direktör Alpay Özalan'a buradan sesleniyoruz. Samsun'a dönmesin. Ekibiyle beraber Ankara'dan İstanbul'a dönsün" diye konuştular. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.