Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

A.Gücü ve Kocaelispor tribünlerini örnek gösterdi... TARAFTARA MESAJ YOLLADI 

Samsunspor

Teknik direktör Fuat Çapa, "Taraftarlarımızın maça gelmeleri, takımı desteklemeleri sahaya, oyuna ve sonucu yansıyacaktır. Bunun ligde fazlası ile örnekleri var. Ankaragücü ve Kocaelispor’un maçlarındaki taraftar sayısı çok fazla. Taraftarlarımızın yeniden takımlarını statta desteklemeleri gerekiyor. Onları yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa, HALK Gazetesi'nden Davut Aktaş'a verdiği röportajda tribünlerde ki büyük boşluklara dikkat çekti. Rakip olarak geldikleri Samsun'da taraftar baskısını yakından hissettiklerini ancak şu anda böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyleyen teknik direktör Çapa şunları söyledi;  “Önceki yıllardan Samsunspor taraftarının ne kadar aktif olduklarını, tribünleri nasıl doldurduklarını çok iyi biliyoruz. Buraya maçlara geldiğimizde taraftarın baskısını hissediyorduk. 

12.ADAMIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Ama şu anda aynı şeyleri söylememiz maalesef mümkün değil. Bunun gerçek nedenlerini tam olarak bilemiyorum. Taraftarlarımızın maça gelmeleri, takımı desteklemeleri sahaya, oyuna ve sonucu yansıyacaktır. Bunun ligde fazlası ile örnekleri var. Ankaragücü ve Kocaelispor’un maçlarındaki taraftar sayısı çok fazla. Taraftarlarımızın yeniden takımlarını statta desteklemeleri gerekiyor. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın geçmiş yıllardaki desteğini yine bekliyoruz”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.