Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

A.Demirspor engelini kayıpsız  geçeceğiz 

Samsunspor

Ligde artık telafisi olmayan haftaların geldiğini özellikle Adana Demirspor karşılaşmasının hedefleri açısından çok büyük önem arzettiğini dile getirdi. Kırmızı beyazlı oyuncu, takım olarak tüm konsantrayonlarıyla Demirspor maçını düşündüklerini söyledi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un önemli oyuncularından Gökhan Karadeniz, ligde hafta sonu karşılaşacakları Adana Demirspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istediklerini ve hazırlıklarının bu yönde devam ettiğini söyledi. Ligde artık telafisi olmayan haftaların geldiğini özellikle Adana Demirspor karşılaşmasının hedefleri açısından çok büyük önem arzettiğini dile getirdi. Kırmızı beyazlı oyuncu, takım olarak tüm konsantrayonlarıyla Demirspor maçını düşündüklerini söyledi. 

İYİ BİR TAKIMIZ 

Samsunspor'un kendisinden çok şeyler beklediği yıldız ismi Gökhan Karadeniz, "Adana Demirspor maçına takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Şampiyonluk yolunda bizim için son derece büyük önem arz eden bir maça çıkacağız. Ben ve takım arkadaşlarım kazanmak için sahada savaşacağız.Yılport Samsunspor’u süper lige çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.