Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

A.Demir Maçında Oynayacak Mı? Golcü Tomane'de son durum  

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin golcüsü Tomane'nin hafta sonu deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçında oynayıp oynamayacağı büyük merak konusu olurken; Samsunspor, bu zorlu müsabakada önemli oyuncularından yine yoksun olarak sahaya çıkacak. 

Samsunspor Haber - Haftayı Ankara Keçiörengücü galibiyeti ile kapatan Yılport Samsunspor'da rota Cumartesi akşamı deplasmanda oynanacak olan zorlu ve bir o kadar kritik Adana Demirspor karşılaşmasına çevrildi. Ligin favori takımlarından biri olan Adana ekibi ile zorlu maça çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte parola elbette galibiyet olacak. Sezon başından bu yana hiç bir maça aynı onbirle çıkamayan kırmızı beyazlılar, bu kritik müsabakaya yine dört önemli eksiği ile hazırlanıyor. 

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR 

Sakatlıkları ve tedavileri devam eden Kevin Boli ile golcü oyuncu Tomane, bu zorlu 90 dakikada forma giyemecek. Tecrübeli isim Muhsin Yıldırım'ın ise kaderi maç saati belli olacak. Kovid-19 testleri pozitif çıkan Yalçın Kılınç ve Rahman Buğra Çağıran'da karantina süreçleri devam ettiği için zorlu Adana Demirspor maçında görev alamayacak isimler oldu. Samsunspor zirve yolunda çıkacağı bu maçın hazırlıklarına ise yarın başlayacak.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.