Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Adanaspor çıkış maçımız olacak

Samsunspor

Adanaspor karşısında kazanacaklarını iddia eden kırmızı beyazlı ekibin başarılı savunmacısı, “Taraftarlarımızı bu zorlu müsabakada her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da savunmanın önemli ismi Abdülkerim Bardakçı, Pazar günü konuk edecekleri Adanaspor karşılaşmasında üç puan hedeflediklerini söyledi. Bunun için 90 dakika boyunca çok çalışmaları gerektiğini ifade eden kırmızı beyazlı oyuncu, “Her açıdan çok zorlu bir puan mücadelesi olacak. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle beraber sahadan gülerek ayrılan taraf olacağız” diye konuştu.

KRİTİK BİR SÜREÇTEYİZ

Ligde kritik bir döneme girdiklerini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı oyuncu, “Takım olarak hedefimiz devre sonuna kadar ilk 6 takım arasına girecek puanları toplamak. Bu noktada arkadaşlarımızla beraber elimizden geleni yapacağız. İnşallah Pazar günü taraftarlarımızın desteğiyle sahadan üç puanla ayrılıp, gelecek haftalar adına moral bulmak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa sahada her şeyi yapacağız” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.