Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Adanaspor Başkan Bayram Akgül, Samsunspor maçı öncesi prim açıkladı... Kesenin Ağzını Açtılar

Samsunspor

Adanaspor'da Başkan Bayram Akgül, Samsunspor ile deplasmanda oynanacak olan maçın kazanılması durumunda futbolcularının primlerini artıracağı sözünü verdi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde 14'ncü haftanın en önemli maçlarından bir tanesi Samsun'da oynanacak. Son haftalarda yakaladıkları çıkışla dikkat çeken Samsunspor ve Adanaspor karşılaşmasında çıkacak sonuç şimdiden büyük merak konusu oldu. Adanaspor'da Başkan Bayram Akgül, oyuncularına Samsunspor ve Tuzlaspor karşılaşmalarından alınacak galibiyetler sonrasında primlerin artacağı sözünü verdi. 

YÜKSEK MOTİVASYON 

Kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; Turuncu Beyazlı ekibimiz ligin son haftalarında aldığı sonuçlarla puan sıralamasında yukarıya tırmanırken alınan galibiyetler de yönetim tarafından oyunculara verilen primlerle ödüllendirildi. Geçtiğimiz haftalarda Manisa, Altınordu ve Balıkesirspor galibiyetlerinde primler ödenirken, bugün ligin liderine karşı alınan 1-0'lık galibiyet sonrasında maç sonu soyunma odasına inen Başkan Bayram Akgül, oyuncularımıza prim müjdesini duyurdu ve ardından Samsunspor ve Tuzlaspor maçlarından alınacak puanlarla primi artırma sözü verdi". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.