Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Acil stoper aranıyor

Samsunspor

Takımın tek stoperi olan Ercan’ın Gazişehir maçında cezalı duruma düşmesi Samsunspor’da işleri iyiden iyiye karıştırdı. Stopersiz kalan kırmızı beyazlı ekibin Manisaspor maçına savunmada hangi isimlerle çıkacağı büyük merak konusu oldu. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da acil stoper aranıyor. Sezona Abdülkerim Bardakçı, Hasan Hatipoğlu ve Ercan Yazıcı ile başlayan kırmızı beyazlılar, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle elindeki iki önemli stoperi Abdülkerim ve Hasan’ı rakiplerine kaptırmıştı. Ve tek stoper Ercan Yazıcı ile ikinci devreye başlayan Samsunspor, bu oyuncusunun da dün akşam oynanan Gazişehir maçında cezalı duruma düşmesiyle büyük bir şok yaşadı.

KİM OYNAYACAK ?

Haftaya oynanacak Manisaspor maçında sahaya sürecek stoperi olmayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Engin İpekoğlu’nun savunma hattını hangi oyuncularından kuracağı büyük merak konusu. Hatırlanacağı üzere teknik direktör İpekoğlu, dün akşam ki müsabakada tek stoper Ercan Yazıcı’nın yanına sağ bek olan Erkam Reşmen’i monta etmişti. Şimdi herkes Manisaspor maçında hangi oyuncuların stoperde oynayacağına odaklandı.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.