Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Abdülkerim gitti, Çağrı sırada

Samsunspor

Samsunspor'da yaprak dökümü başladı. Savunmanın önemli isimlerinden Abdülkerim Bardakçı, kulüpte sorunlarını anlatacak ve dinleyecek hiç bir kimsenin olmadığını bahane göstererek Samsun'dan ayrıldı. Çağrı Ortakaya ise akşam 18.00 uçağıyla Samsunspor'a veda edecek. Öte yandan Hasan Hatipoğlu ise sabah ki çalışmaya katılmadı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'dan ilk ayrılan isim Abdülkerim Bardakçı oldu. Parasının ödenmediği için serbest kalan oyuncular arasında yer alan başarılı savunma oyuncusu, bugün kulüp personeliyle vedalaştıktan sonra Samsun'dan ayrıldı. Sorunlarını anlatacak bir muhattap bulamadığı için böyle bir karar aldığını söyleyen Abdülkerim Bardakçı, "Samsunspor gibi büyük bir kulüpte sorunlarımızı dinleyecek kimseyi bulamıyoruz" diye konuştu. Başarılı savunma oyuncusu, Samsunspor'un inşallah bu zor günleri en kısa sürede atlatarak bir an önce eski kimliğine kavuşmasını temenni ettiğini de sözlerine ekledi.

ÇAĞRI VE HASAN SIRADALAR

Öte yandan parasının ödenmediği için serbest kalan bir diğer isim olan Hasan Hatipoğlu ise sabah yapılan çalışmaya katılmadı. Salonda gerçekleşen çalışmaya katılmak istemediğini beyan ederek odasında istirahat eden tecrübeli futbolcunun da takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Çağrı Ortakaya'nın ise bu akşam saat 16.00 uçağıyla Samsun'dan ayrılacağı kesinlik kazandı. Kırmızı beyazlı ekipte, yaşanan bu tablo karşısında şehrin önde gelenlerinin hala bir hamle yapmaması ise kafaları karıştırıyor. Samsunsporlu taraftarlar, yaşanan bu durum karşısında büyük bir şok yaşıyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.