Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Abdülkadir Samsunspor için Antalya’ya gidiyor 

Samsunspor

Yılport Samsunspor’un bir süredir renklerine katmak için uğraş verdiği Abdülkadir Özgen ile her konuda anlaşma sağlandı. Tecrübeli forvetin, Pazartesi günü  kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampına katılacağı açıklandı. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor, bir süredir temaslarını sürdürdüğü Balıkesirspor Baltok’un forveti Abdülkadir Özgen ile anlaşma sağladı. Oyuncu ve kulüp yöneticileri arasında dün akşam yapılan görüşmeler sonrasında aradaki ufak pürüzler giderildi ve tecrübeli forvet, Yılport Samsunspor’un teklifine ‘evet’ dedi.  Abdülkadir Özgen’in Pazartesi (bugün) veya en geç Salı günü takımın Antalya kampına katılacağı açıklandı.

CENK İLE GÖRÜŞÜLMEDİ

Öte yandan dün akşam yine geç saatlerde Denizlispor ile yollarını ayıran stoper Cenk Güvenç ile Yılport Samsunspor’un anlaşmaya vardığı yazıldı Ancak yönetimin şu an için bu oyuncuyla hiçbir şekilde görüşme yapmadığı da gelen bilgiler arasında. Kırmızı beyazlı ekibin, stoper mevkiine oyuncu arayışları tüm hızıyla devam ediyor.  Bu hafta içinde bu bölgeye gerekli takviyenin yapılması noktasında kırmızı beyazlı ekip dört koldan çalışma yürütüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.