Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

A Spor Midtsjö'yün yeni takımını duyurdu! BİZ İSTEDİK ONLAR ALDI 

Samsunspor

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, uzun süredir peşinde olduğu ve kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği G.Saraylı orta saha Fredrik Midtsjö'yü Pendikspor'a kaptırdı.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Samsunspor, uzun süredir peşinde olduğu ve kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği G.Saraylı orta saha Fredrik Midtsjö'yü Pendikspor'a kaptırdı. Aspor'un haberine göre, İstanbul ekibi sarı kırmızılılara 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 30 yaşındaki Norveçli ortas saha Galatasaray formasıyla 28 maçta görev alırken 2 kez gol sevinci yaşadı. 

ELLERİNDEN KAÇIRDILAR 

2025 yılına kadar sarı kırmızılılarla sözleşmesi bulunan oyuncunun piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.Kısa süre önce kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaraylı orta saha ile yakından ilgilendiklerini belirtmiş ve şunları söylemişti; "Midtsjö'ye ilgimiz olmuştu. Süreç devam ediyor ancak birçok oyuncuyla temasımız ve görüşmemiz var. Aramıza katılacak oyuncular tabii ki olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.