Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

9.SIRAYA GERİLEDİK! Son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor'un düşüşü sürüyor...

Samsunspor

Samsunspor, ligin 33.haftasında oynadığı Adanaspor maçından 1-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, bu mağlubiyetle pun durumunda 9.sıraya geriledi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor'a bir haller oldu. Süper Lig'e ilk ikiden çıkma şansını kaybeden kırmızı beyazlılar, son haftalarda aldığı üst üste yenilgilerle play off hedefini de neredeyse imkansızlaştırdı. Son 4 maçında Bandırmaspor'a 1-0, Manisa Futbol Kulübü'ne 2-0 yenilen kırmızı beyazlılar, Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra bugünde deplasmanda Adanaspor'a tek golle mağlup oldu. 

BÖYLE DEVAM ETMEZ 

Bu sonuçla ligde 9.sıraya gerileyen kırmızı beyazlılar, 43 puanda kalırken; son 5 haftaya büyük bir stres altında da girmiş olacak. Zira kırmızı beyazlılar, aldığı başarısız sonuçlar neticesinde küme düşme potasıyla arasındaki puan farkı da 6'ya indi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Adanaspor maçı sonrası özellikle futbolculara sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterirken; kırmızı beyazlılar, Pazartesi akşamı oynayacağı Altınordu maçına konsantre olmaya çalışacak.

Haber: Özgür Kalanbak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.