Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

55 Numara yeni sahibi buldu... HASAN'DAN BÜYÜK JEST 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte 55 numarayı giyen Hasan Kılıç, takım arkadaşı Yusuf Abdioğlu'na 55 numarayı vererek büyük bir jeste imza attı. Bu jest başta Yusuf olmak üzere takım içinde büyük taktir toplarken; Hasan Kılıç'n ise yeni sezonda 14 numaralı formayı giyeceği açıklandı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yeni sezon öncesi takım kaptanlarının belli olmasının ardından forma numaraları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Yönetim ve teknik ekibin ortak kararı sonucunda Osman Çelik'i takım kaptanı olduğu kırmızı beyazlı takımda Morkye Fofana ikinci, Yusuf Abdioğlu ise üçüncü kaptan olmuştu. Kaptanlık konusunn ardından özellikle yeni transferlerin giyeceği forma numaları büyük merak konusuydu. 

ALKIŞLAR HASAN'A

Ankaragücü'nde 55 numarayı taşıyan Yusuf Abdioğlu'nun Samsunspor'da kaç numaralı formayı giyeceği belli oldu. Kırmızı beyazlı ekipte 55 numarayı giyen Hasan Kılıç, takım arkadaşı Yusuf Abdioğlu'na 55 numarayı vererek büyük bir jeste imza attı. Bu jest başta Yusuf olmak üzere takım içinde büyük taktir toplarken; Hasan Kılıç'n ise yeni sezonda 14 numaralı formayı giyeceği açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.