Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

500 bin TL aranıyor 

Samsunspor

Yapılandırılmış SGK ve Vergi borçlarıyla birlikte geçmişten gelen oyuncu alacaklarını ödemek için Samsunspor’un kongreden önce en az 500 bin TL bulması gerekiyor. Aksi taktirde dönüşü olmayan daha büyük sorunlar patlak verecek.  

Samsunspor Haber - Samsunspor'da büyük maddi kriz yaşanıyor. Futbolcu alacaklarıyla beraber yapılandırılmış SGK ve Vergi borçlarının zamanında ödemekte zorlanan kırmızı beyazlı ekipte Kayyum yönetiminin çaresizliği yürekleri burkuyor. Haziran ayında yapılacak kongreye kadar en az 500 bin TL bulması gereken Samsunspor'da kayyum yönetimin bu sorunu nasıl çözeceği ise büyük merak konusu oldu.

KULÜP KADERİNE TERKEDİLDİ

Para bulunamaz ve ödenmesi gereken borçların devam etmesi durumunda ise kırmızı beyazlı ekibi geri dönüşü olmayan daha büyük sorunlara sürükleyecek. Şehirde ise Samsunspor'a karşı olan ilgisizlik devam ediyor. Özellikle bu sezon yabancı oyuncularla yapılan yeni anlaşmalar gereği ödenecek nakit paraların yanı sıra geçmiş yıllardan gelen yine yabancı oyuncu alacaklarında rakamlar korkutucu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.