Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

2018'de oynanan G.Antepspor maçında da bizi katletmişti Samsunspor düşmanlığınız neden ? 

Samsunspor

Hakem Ramazan Keleş'in bu Samsunspor'un ilk önünü kesmesi değil. Hakem Keleş, 2018 yılında G.Antepspor ile deplasmanda oynanan maçta Samaras'ın nizami kafa golünü faul gerekçesiyle geçerli saymamış ve Samsunspor sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. 


Samsunspor Haber - Ümraniyespor - Yılport Samsunspor arasında oynanan maçta inanılmaz kötü bir yönetim sergileyen hakem Ramazan Keleş, 90 dakika boyunca kırmızı beyazlı ekibin puan kaybetmesi; yenilmesi için her yolu denedi. Daha 2'nci dakikada Djedje'nin ilk faulunda sarı kartına baş vuran hakem Keleş'in art niyetli yönetimi 90 dakika genelinde sürdü. Samsunsporlu futbolcular, hem rakipleriyle hem de hakem Keleş ile mücadele etti. 

NET OLARAK KURAL HATASI YAPILDI

90. dakikada yapılan hakem atışından direkt topu alan Ümraniyeli Okan Derici, top ikinci bir oyuncuya temas etmeden gitti ve golü attı. Kurallara aykırı olan bu durum nedeniyle golün geçersiz sayılması ve maçın kale vuruşu ile yeniden başlaması gerekirken, hakem Ramazan Keleş golü geçerli saydı. Burada yönetmelikten ve kurallardan habersiz olduğu net olarak görülen hakem Keleş, ayrıca itiraz eden Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a da direkt kırmızı kartla oyundan attı. 

2018'DE Kİ ANTEP MAÇINI UNUTMADIK 

Bu hakem Ramazan Keleş'in Samsunspor'un ilk önünü kesmesi değil. Hatırlanacağı üzere 2018 yılında TFF Birinci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor'un deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçınında orta hakemiydi. Bu müsabakada kırmızı beyazlı ekibin Samaras ile attığı nizami kafa golünü faul gerekçesiyle geçerli saymamış ve Samsunspor'un sahadan 2-1 mağlup ayrılmasına sebebiyet vermişti. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.