Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

1.Lig'de eze eze şampiyon olan Yılport Samsunspor üst lige alınmadı...

Samsunspor

TFF 1. Lig Gelişim Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Yılport Samsunspor, bir üst lige yükselemezken, aynı ligi son sırada tamamlayan Altay ve Giresunspor'un U19 takımları, A Takımları Süper Lig'e yükseldiği için üst lige yükseldiler. 

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig Gelişim Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Yılport Samsunspor, bir üst lige yükselemezken, aynı ligi son sırada tamamlayan Altay ve Giresunspor'un U19 takımları, A Takımları Süper Lig'e yükseldiği için üst lige yükseldiler. TFF'nin bu komik kararı büyük tepkilere neden olurken; şampiyon olan Samsunspor'un lige alınmamasına yönetim sessiz kalmadı. 

"FEDERASYONA İLETTİM" 

Yılport Samsunspor Akademi Direktörü Yücel Uyar konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, "Biz 1. Lig Gelişim Ligi'nde şampiyon olduk. Biz üst lige çıkamadık ama ligin en altında Giresunspor ve Altay bir üst lige çıktılar. Neden? A Takımları Süper Lig'e çıktığı için. Aslında statü böyle değildi. Pandemi bu liglerin yapısını da değiştirdi. Bu durumu federasyondan arkadaşlarıma ilettim dile getirdim. Ligde rekabet olmayacağını belirttim." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.