Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

10 kulüp Tomane'nin peşinde

Samsunspor

Teknik direktör Bayram Bektaş, "Şu an Tomane'yi bıraksak 10 takım hazır. Eğer giderse kulübün kar etmesi gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla şu an bizim oyuncumuz. Başkanımız ile görüşeceğiz” şeklinde konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Tomane ve Diomande bilmecesi devam ediyor. Takımda kalıp kalmayacakları hala netlik kazanmayan iki oyuncu konusunda teknik direktör Bayram Bektaş, kulübün resmi sitesinden açıklamada bulundu. Her iki oyuncusununda kamp dönemlerinde yer aldığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bektaş, "Hem kamp sürecinde hem de hazırlık maçlarında o mevkiyi yabancı oyuncu olarak dolduran bir Diomande bekliyordum" dedi.

DİOMANDE GİDİYOR

Dolayısıyla yerli o mevkiyi Diomande den daha iyi dolduran oyuncuları olduğu için, kendisiyle konuşacağını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bektaş, "Tomane ise tamamen yönetimsel. Çünkü ben buraya geldiğimden beri başka takımlarla görüşüyor. İyi de rakamlar veriliyor. Sonuçta buraya gelirken bir bedel ile geldi. Şu an Tomane'yi bıraksak 10 takım hazır. Eğer giderse kulübün kar etmesi gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla şu an bizim oyuncumuz. Başkanımız ile görüşeceğiz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.