Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

1 puanda artıdır

Samsunspor

Sarıyer deplasmanında aldıkları 1 puanın artı olduğunu ifade eden teknik direktör Taner Taşkın, "En azından rakibimiz konumundaki bir takımla ikili averajımızı kaybetmedik. Bu işin bir de Samsun rövanşı var. Orada gereğini fazlasıyla yapacağız" dedi. 


Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Sarıyer ile 6 puanlık bir maç oynadıklarını söyledi. Maçtan önce iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Her şeyden önce kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyunun büyük bir bölümünde rakibimizden çok üstün bir oyun ortaya koyduk. Takım olarak futbolcularım yapmaları gereken ne varsa yaptılar" dedi. 

KAZANABİLİRDİK

Öne geçtikten sonra ikinci golü bulmak için saha içinde yüksek tempoda oynadıklarını söyleyen teknik direktör Taner Taşkın, "Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra kaza golü yedik. Halbu ki girdiğimiz ciddi pozisyonlar vardı bunları değerlendiremedik. Ama şunu söyleyebilirim buraya kadar oynadığımız 6 puanlık maçların hiçbirini kaybetmedik" diye konuştu. 
 

PES ETMEK YOK 

Sarıyer’den artı ile döndüklerini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Rakibimiz bu zamana kadar mağlup olmamış bir takım. Sarıyer'i tebrik ediyorum. Şunu da gördük ki biz onlardan çok çok iyi bir takımız. Böyle rakiplerimizi ilerleyen haftalarda mutlaka geçeceğiz. İlk önce liderliği alacağız sonra şampiyonluk gelecek. Rakibimiz konumunda ki bir takımdan 1 puan iyidir" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.